Werken bij Talent Peaks & Byner

Talent Peaks is een niche Salesforce Consulting Partner voor de Staffing, Recruitment en Consultancy branche. Wij helpen bedrijven om hun end-to-end processen te optimaliseren met innovatieve Salesforce technologie. Zodat ze effectiever en efficiënter kunnen werken, businessdoelen worden behaald en het werk stukken leuker wordt. De combinatie van technisch inhoudelijke expertise en diepgaande branchekennis blijkt voor klanten een game changer. Onze consultants weten hen hierdoor namelijk haarscherp te challengen op zaken die cruciaal zijn voor hun specifieke business.

Naast de standaard Salesforce clouds implementeren we diverse ISV-oplossingen, waaronder onze eigen app Byner. Daarnaast zorgen we voor een vloeiende integratie met andere bekende systemen. Dat doen we met veel plezier en succes. Vanaf de oprichting is het hard gegaan. Niet alleen verwelkomen we steeds meer klanten, maar ook groeit ons team stevig door.

Onze kracht is gebaseerd op 3 belangrijke pijlers:

  • Diepgaande branchekennis
  • Brede Salesforce expertise
  • Een uniek Talent Peaks DNA

Kernwaarden

Wij geloven sterk in het motto: Hire for Personality, Train for Skills. Hebben wij een match, dan zoeken we samen naar de rol die het best bij jou past. En dat werpt zijn vruchten af. We zijn een hecht team, we werken aan toffe projecten voor mooie klanten, we hebben plezier met elkaar en in ons werk, helpen graag anderen groeien en zijn gedreven om betekenisvolle resultaten neer te zetten. Eigenlijk komt het allemaal samen in onze 3 kernwaarden:

  • having fun
  • being a guide
  • making an impact

Die zie je terug in alles wat we doen. Hoe we leven, hoe we werken en hoe we omgaan met collega’s, partners en klanten. 

Hier worden we blij van

Talent Peaks is het allereerste bedrijf dat officieel Happyholicsproof is verklaard. Dat betekent dat we ons gelukkig en bevlogen voelen. De voordelen van Werken bij Talent Peaks in het kort? Die hebben we met elkaar gevisualiseerd in onze Happy Peaks:

Werk en privé balans

Wij geloven in een gezonde balans tussen werken, groeien en ontspannen. Die balans is voor iedereen anders en wij ondersteunen we je maximaal, zodat jij volledig tot je recht komt. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het liefst werkt. Als de coronamaatregelen het toelaten kan je terecht op ons gezellige kantoor in Utrecht, maar werk je liever thuis of bij de klant? Helemaal goed!

Je krijgt de ruimte om je eigen groeipad vorm te geven en hebt volop mogelijkheden tot ontwikkeling en kennisdeling. Daarbij kun je altijd rekenen op het team van ruim 30 collega’s met verschillende expertises die met raad en daad voor je klaar staan.

Team boven ego

Bij Talent Peaks werk je in een platte organisatie samen in expert teams in wisselende samenstelling. De sfeer is open, de lijnen kort en je krijgt alle ruimte om je stem te laten horen en initiatieven op te pakken. En het zal je misschien verbazen, maar wij sturen niet op individuele usability. Succes bereik je immers altijd samen. Er zijn dan ook geen persoonlijke bonussen. Als wij onze doelen halen, dan deelt iedereen mee in de feestvreugde.

2019 – Met het hele team 4 dagen naar Dublin

Fun

Samen plezier hebben is een belangrijke pijler voor ons succes. Het maakt dat we ons optimistisch, creatief en met elkaar verbonden voelen. Plezier in je werk vergroot de kans dat je in een flow komt. En wist je dat je productiviteit met 12% toeneemt als je het naar je zin hebt? En dan hebben we het nog niet eens over alle activiteiten, feestjes, tripjes en coole activiteiten die we samen ondernemen zodra het even kan. 

Talent Peaks en Byner

Talent Peaks helpt organisaties extreem succesvol te zijn met behulp van Byner. Byner is de snelstgroeiende oplossing voor bureaus in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie in de Benelux. Het biedt een vertrouwd platform voor end-to-end talent en customer engagement. Van een krachtig recruitmentsysteem (ATS) tot en met efficiënte contract-, uren- en facturenadministratie.

Met als resultaat: optimale synergie, grip en inzicht, efficiënte processen en duurzame relaties met klant en talent.