Gezocht: Salesforce Support Consultant

Hé Trailblazer. Kom jij onze klanten helpen efficiënter te werken en het maximale te halen uit hun Salesforce omgeving?

Vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn en klanten te laten groeien met de oplossingen op het Salesforce platform? Krijg jij er energie van om te schakelen met verschillende klanten, uiteenlopende omgevingen en je te verdiepen in meerdere clouds?

Als Salesforce Support Consultant ben je een belangrijke schakel in ons customer success. Talent Peaks ondersteunt klanten met innovatie, procesoptimalisaties en implementatietrajecten. Uiteraard geheel op het Salesforce platform. Voor onze klanten die live zijn en willen blijven doorontwikkelen, zoeken we nieuwe collega’s die hen hierin begeleiden en een sterke klantrelatie opbouwen.

Hoe is het als Salesforce Support Consultant bij Talent Peaks?

Bedrijven komen naar Talent Peaks voor begeleiding in hun digitale transformatie. Na een design fase en een spot-on implementatie dragen we het project over aan de klant waarna hun key-users en een admin het overnemen. Omdat de admin van de klant niet altijd direct alle kennis (en tijd) paraat heeft, staan wij klaar om structurele ondersteuning na de livegang te bieden.

En dan neem jij het roer over! Als Support Consultant help jij de klant verder. Je bent hun vraagbaak, lost issues op,verwerkt additionele wensen in het systeem en je zorgt ervoor dat je oplossingen documenteert en borgt voor de organisatie. Omdat digitalisering constant in ontwikkeling is, ondersteun je ook met het ontwikkelen van nieuwe of het aanpassen van bestaande processen.

Je adviseert de klant pro-actief over optimalisaties en kansen die de nieuwste Salesforce releases voor hen kunnen betekenen. En heb je meer informatie nodig, dan kun je altijd terecht in onze kennisbank of bij je collega Salesforce consultants.

Wat neem je mee om succesvol te zijn?

  • Je hebt > 2 jaar ervaring in een relevante functie binnen het Salesforce ecosysteem (bijv. als Salesforce administrator, support of consultant) en misschien zelfs wel een Salesforce admin certificaat
  • Je krijgt er energie van om problemen te ontrafelen en laat niet los totdat de onderste steen boven is en alles op rolletjes loopt
  • Je bent een krachtige persoonlijkheid die goed kan communiceren en verwachtingen kan managen
  • Je bent servicegericht, gestructureerd, secuur en je gaat voor langdurige klantrelaties.

Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (geschreven en gesproken) is een must voor deze rol.

Wat krijg jij er voor terug?

Vrijheid, plezier, succes, voldoening, groei. Want bij Talent Peaks houden we van #doingcoolstuffwithcoolpeople. Wij ondersteunen je maximaal, zodat jij volledig tot je recht komt. Wij geloven in een gezonde balans tussen werk en privé en bieden je volop faciliteiten voor ontwikkeling en kennisdeling. Je krijgt de ruimte om je eigen groeipad vorm te geven.

We hebben een gezellig kantoor in Utrecht, maar werk je liever thuis? Ook prima. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het liefst werkt. Ook zeker niet onbelangrijk is het team collega’s met verschillende expertises die voor je klaar staan om je verder brengen en te ondersteunen waar nodig.

Mooi verhaal, maar wil je het liever horen van een insider? Lees Diederik’s ervaring met zijn switch naar Talent Peaks of lees de verhalen van onze andere collega’s. Nieuwsgierig geworden? Stuur het formulier in, dan plannen wij snel een (digitale) kop koffie om te kijken of we een match zijn.

Over Talent Peaks

Talent Peaks is een snelgroeiende internationale Salesforce consulting partner met diepgaande kennis van de branches: Technology & Consultancy, Staffing & Recruitment en Media Services. Het geheim van ons succes is ons unieke DNA en de nauwe samenwerking met klanten, collega’s en partners. Je herkent onze kernwaarden: having FUN, making an IMPACT and being a GUIDE in alles wat we doen. 

Wil je er beeld bij? Dit is waarom wij allemaal zo graag bij Talent Peaks werken.

Perks of working at Talent Peaks

Benieuwd of we een match hebben? Vul het formulier in op deze pagina, dan plannen we snel een kennismakingsgesprek!