De Salesforce newbie

"Ik wil mij ontwikkelen tot Salesforce Expert"

Ben je nog relatief nieuw in de wereld van Salesforce en wil je hierop verder ontwikkelen? Goede keuze. Salesforce is immers een van de meest succesvolle cloud platforms ter wereld. Dat je nog niet zoveel ervaring hebt is geen probleem. Het gaat immers om jou als persoon! Bij Talent Peaks geloven we sterk in het motto: ‘hire for personality, train for skills’.

En daar zijn we heel succesvol in. Ons unieke DNA, gecombineerd met grondige Salesforce expertise en diepgaande branchekennis heeft ertoe geleid dat Salesforce Talent Peaks heeft benoemd tot Niche Consulting Partner voor de Staffing, Recruitment en Consultancy branche in Europa.

Hebben wij een match, dan staat je bij ons een mooie carrière te wachten. Onze consultants zijn daarvan het levende bewijs.

“Ik begon volledig remote aan mijn nieuwe baan, maar ik voelde mij direct thuis. De kernwaarden: having fun, making an impact and being a guide zie je echt terug in alles wat we doen. Iedereen is erg behulpzaam en open. Bovendien kon ik gelijk aanhaken bij allerlei verschillende projecten, zoals implementaties, discovery sessies, sprint reviews en dashboarding workshops. Daardoor was ik snel up and running.”

Niels Dercksen – Salesforce Consultant

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je alles wat je nodig hebt om je te kunnen ontwikkelen tot een volwaardig Salesforce professional. Met alle ervaring en de certificaten die je daarbij horen. In je eigen tempo, want de Salesforce Trailheads zijn leuk en perfect geschikt om zelf mee aan de slag te gaan.

Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om te leren en te groeien. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand. Samen met jou stellen we een groeiplan op. Je kiest welke Salesforce Clouds jij het eerst onder de knie wilt krijgen en je maakt kennis met Byner, onze eigen app op het Salesforce Platform. Daarnaast ga je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en leer je veel van onze interne knowledge sharing sessies.

Wat ga je doen als Salesforce consultant?

Natuurlijk blijft het niet bij theorie alleen. Samen met een team van collega’s ga je direct na je onboarding lekker aan de slag. Je werkt actief mee in de verschillende fasen van projecten, momenteel volledig online en zodra het kan ook weer op locatie bij klanten. Je neemt deel aan workshops, helpt bij configuraties en sprint reviews en haakt aan bij demo’s waarin we de mogelijkheden van Salesforce laten zien. Handig, want daardoor leer je razendsnel en kun je direct schakelen met onze ervaren experts. Bovendien ontdek je gelijk hoe leuk het is om samen te werken met klanten aan een maximale impact.

“Toen ik 5 jaar geleden startte bij Talent Peaks, had ik nauwelijks kennis van Salesforce. Ik heb mij direct ondergedompeld in verschillende implementatie en optimalisatieprojecten en mij tegelijkertijd verdiept in de technologie. Dat ging als een speer. Ik haalde steeds meer certificaten, ging al snel projecten leiden en inmiddels ben ik de senior van het team.”

Jort Roelink – Salesforce Consultant

Laten we kennismaken

Ben je net afgestudeerd op HBO of WO of overweeg je een carrièreswitch? Droom jij ervan om aan de slag te gaan met innovatieve Salesforce oplossingen zodat klanten slimmer en effectiever kunnen werken? Houd je van variatie, hard werken, uitdagende projecten en lol maken met collega’s? We leren je graag kennen! Zullen we samen eens een virtuele kop koffie drinken om te ontdekken welke rol het best bij jou past?

Lees hier meer over Werken bij Talent Peaks. Rollen die voor jou interessant kunnen zijn:

  • Junior Salesforce Consultant
  • Junior Design Consultant
  • Salesforce Support Consultant

We leren je graag kennen! Stuur het formulier in of neem contact op voor meer informatie

Roos Alberink
roos@talentpeaks.com
tel: 06 – 33 22 33 33