De lead consultant

"Ik werk graag met mijn team aan complexe, multi cloud projecten"

Bij Talent Peaks helpen we onze klanten in de Staffing, Recruitment en Consultancy branche om hun end-to-end processen te optimaliseren met innovatieve Salesforce technologie. Onze combinatie van technisch inhoudelijke expertise en diepgaande branchekennis blijkt een game changer. Hierdoor weten wij klanten haarscherp te challengen op zaken die cruciaal zijn voor hun specifieke business.

Naast de standaard Salesforce clouds implementeren we diverse ISV-oplossingen, waaronder onze eigen award winnende app: Byner. Daarnaast zorgen we voor een vloeiende integratie met de back-office systemen zoals AFAS en Exact.

Bij Talent Peaks geloven we sterk in het motto: ‘hire for personality, train for skills’. Deze aanpak is een belangrijke pijler van ons succes. Hierbij zorgen we voor een gezonde mix tussen startende professionals en de mensen die de klappen van de zweep al kennen. Ervaren consultants die projecten van A tot Z kunnen draaien en op een professionele manier klant en collega meenemen in de gewenste richting. Professionals zoals jij.

Wat bieden wij jou?

Talent Peaks heeft als missie: #WeHelpPeopleGrow. Daar steken we veel energie in. Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om je verder te ontwikkelen en te certificeren in het Salesforce ecosysteem. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand. Je kiest zelf op welke wijze jij je kennis wilt verdiepen en/of verbreden. 

Natuurlijk maak je uitgebreid kennis met Byner, onze eigen app op het Salesforce Platform. Naast je persoonlijke groei draag je actief bij aan de ontwikkeling van klanten en collega’s. On the job, maar bijvoorbeeld ook tijdens onze interne knowledge sharing sessies waarmee we elkaar naar een hoger plan brengen.

Als lead consultant werk je vooral aan complexe, multi cloud projecten waarin je vaak de rol van projectmanager op je neemt. Natuurlijk wil jij afwisseling, daarom zit je bij ons niet een jaar fulltime op hetzelfde project, maar heb je gelijktijdig 2-3 projecten waar je jouw kennis en energie kwijt kunt. 

Samen voor succes

Het zal je misschien verbazen, maar wij sturen niet op individuele utilization. Weet je waarom? Wij geloven dat je alleen als team echt kunt excelleren en de cultuur kunt bouwen die ons heeft gebracht waar we nu staan. Mede dit heeft ervoor gezorgd dat je altijd kunt sparren met een enthousiaste groep van circa 30 collega’s.

We zijn een platte organisatie en juichen nieuwe initiatieven en ideeën toe. Dus als jij denkt dat een bepaalde propositie of technologie echt dé weg voorwaarts is, laat het horen! We hebben in het verleden al meerdere collega’s de kans geboden om zelf hun ideale rol vorm te geven, en dat willen we zeker ook voor jou doen. Bovendien houden we onze middle management laag graag zo beperkt mogelijk; onze experts weten zelf heel goed wat ze moeten doen om succesvol te zijn.

Hans Post - Talent Peaks

Ik was al 12 jaar actief als zelfstandig Salesforce consultant, maar ik verlangde ernaar weer deel uit te maken van een lerende organisatie. Bij Talent Peaks draait het om mensen, kennis delen, plezier maken en elkaar helpen steeds beter te worden. Mijn kennis en ervaring kan ik nu inzetten om projecten te begeleiden en collega’s te laten groeien.

Hans Post – Consultant

Lees hier zijn verhaal

Laten we kennismaken

Heb je enkele jaren ervaring met het leiden van (Salesforce) projecten? Heb je visie rondom de Salesforce clouds en Europese groei? Neem je van nature de touwtjes in handen en help je graag anderen groeien? In dat geval drinken we graag een virtuele kop koffie met je om nader kennis te maken. Lees hier meer over Werken bij Talent Peaks. Mogelijke rollen voor jou:
  • Lead Consultant
  • Project Manager
  • Scrummaster
  • Industry Lead
  • Practice Lead
  • Design Consultant
  • Customer Success Consultant
We leren je graag kennen! Stuur het formulier in of neem contact op voor meer informatie. Frank Gielen, Managing Partner frank@talentpeaks.com

“Toen ik 5 jaar geleden startte bij Talent Peaks, had ik nauwelijks kennis van Salesforce. Ik heb mij direct ondergedompeld in verschillende implementatie en optimalisatieprojecten en mij tegelijkertijd verdiept in de technologie. Dat ging als een speer. Ik haalde steeds meer certificaten, ging al snel projecten leiden en inmiddels ben ik de senior van het team.”

Jort Roelink – Salesforce Consultant
Lees hier zijn verhaal

Related blogs