De lead consultant

"Ik wil mijn kennis en ervaring als Salesforce consultant inzetten om projecten te leiden collega's te laten groeien."

Bij Talent Peaks helpen we onze klanten in de Staffing, Recruitment en Consultancy branche om hun end-to-end processen te optimaliseren met innovatieve Salesforce technologie. Onze combinatie van technisch inhoudelijke expertise en diepgaande branchekennis blijkt een game changer. Wij weten klanten hierdoor namelijk haarscherp te challengen op zaken die cruciaal zijn voor hun specifieke business.

Naast de standaard Salesforce clouds implementeren we diverse ISV-oplossingen, waaronder onze eigen app Byner. Daarnaast zorgen we voor een vloeiende integratie met de back-office systemen zoals AFAS en Exact.

Bij Talent Peaks geloven we sterk in het motto: ‘hire for personality, train for skills’. Deze aanpak is een belangrijke pijler van ons succes. Hierbij zorgen we voor een gezonde mix tussen startende professionals en de mensen die de klappen van de zweep al kennen. Ervaren consultants die projecten van A tot Z kunnen draaien en op een professionele manier klant en collega meenemen in de gewenste richting.

Wat bieden wij jou?

Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen in Salesforce. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand. Samen met jou stellen we een groeiplan op. Je kiest op welke Salesforce Clouds jij je het eerst wilt concentreren. En je maakt kennis met Byner, onze eigen app op het Salesforce Platform. Daarnaast werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling en neem je actief deel aan onze interne knowledge sharing sessies om elkaar op een hoger plan te brengen.

Natuurlijk wil jij afwisseling, daarom zit je bij ons niet een jaar fulltime op hetzelfde project, maar heb je gelijktijdig 2-3 projecten waar je jouw kennis en energie kwijt kunt. Als lead consultant maak je zelf uiteraard een ontwikkeling door, maar bijdragen aan de groei van collega’s en klanten vind je minstens net zo belangrijk.

Samen voor succes

Het zal je misschien verbazen, maar wij sturen niet op individuele utilization. Waarom niet? Wij geloven dat je alleen als team echt kunt excelleren en de cultuur kunt bouwen die ons heeft gebracht waar we nu staan. Mede dit heeft ervoor gezorgd dat je altijd kunt sparren met een enthousiaste groep van circa 30 collega’s.

We zijn een platte organisatie en juichen nieuwe initiatieven en ideeën toe. Dus als jij denkt dat een bepaalde propositie of technologie echt dé weg voorwaarts is, laat het horen! We hebben in het verleden al meerdere collega’s de kans geboden om zelf hun ideale rol vorm te geven, en dat willen we zeker ook voor jou doen. Bovendien houden we onze middle management laag graag zo beperkt mogelijk; onze experts weten zelf heel goed wat ze moeten doen om succesvol te zijn.

Laten we kennismaken

Heb je enkele jaren ervaring met het leiden van (Salesforce) projecten? Heb je visie rondom de Salesforce clouds en de Europese ambitie van Byner? Neem je van nature de touwtjes in handen en help je graag anderen groeien? In dat geval drinken we graag een virtuele kop koffie met je om nader kennis te maken.

Mogelijke rollen voor jou:

  • Lead Consultant
  • Project Manager
  • Scrummaster
  • Industry Lead
  • Practice Lead
  • Design Consultant
  • Customer Success Consultant

We leren je graag kennen! Stuur het formulier in of neem contact op voor meer informatie.

Frank Gielen, Managing Partner
frank@talentpeaks.com