De Business Expert

"Ik ken de branche en zie grote kansen in de combinatie met kennis van de Salesforce technologie"

Onze Salesforce expertise in combinatie met grondige kennis van de Staffing, Recruitment en Consultancy branche heeft ertoe geleid dat Salesforce Talent Peaks heeft aangewezen als Premium Niche Consulting Partner. Daar zijn we enorm trots op.

De combinatie van technisch inhoudelijke expertise en diepgaande branchekennis blijkt voor klanten een game changer. Onze consultants weten hen hierdoor namelijk haarscherp te challengen op zaken die cruciaal zijn voor hun specifieke business.

En dat maakt het extra leuk om bij Talent Peaks aan de slag te gaan. Ken jij de branche, maar heb je nog geen specifieke Salesforce expertise? Geen probleem! Hebben wij een match, dan staat je een mooie carrière te wachten.

Wat bieden wij jou?

Talent Peaks heeft als missie: #WeHelpPeopleGrow. Daar steken we veel energie in. Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen in Salesforce. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand. Samen met jou stellen we een groeiplan op. Je kiest op welke Salesforce Clouds jij je het eerst wilt concentreren. En je maakt kennis met Byner, onze eigen award winnende app op het Salesforce Platform. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, neem je actief deel aan onze interne knowledge sharing sessies en kun je wanneer je maar wilt sparren met één van je ruim 30 collega’s. Benieuwd naar hun verhalen? Check de blogs waarin zij vertellen over hun carrière en projecten.

Wat ga je doen als Salesforce consultant?

Natuurlijk blijft het niet bij theorie alleen. Vanwege je branchekennis sluit je direct na je onboarding aan bij projecten waarin je samenwerkt met collega’s, klanten en eventuele partners.In de prepare-fase zorg je dat de functionele requirements helder zijn en je helpt jouw collega’s groeien qua branchekennis. Anderzijds leer jij weer van je collega’s als Salesforce geconfigureerd wordt. 

Laten we kennismaken

Dus ben je momenteel werkzaam in Staffing, Recruitment of Consultancy en kriebelt het om meer met de techniek bezig te zijn? Zie je jezelf in de toekomst hands on bezig met Salesforce en wil je jouw kennis van de markt inzetten om klanten en collega’s te helpen groeien? Dan drinken we graag een kop virtuele koffie met je!

Lees hier meer over Werken bij Talent Peaks. Rollen die voor jou interessant kunnen zijn:

  • Business Process Expert
  • Industry Expert
  • Design Consultant
  • Salesforce Consultant
  • Customer Success Consultant
  • Project Manager
  • Scrummaster

We leren je graag kennen! Stuur het formulier in of neem contact op voor meer informatie.

Frank Gielen, Managing Partner
frank@talentpeaks.com

“Ik help klanten met complexe multi cloud oplossingen en integraties met AppExchange partners en custom integraties. Vanuit vorige rollen werkte ik vaker samen met Talent Peaks. De klantgerichte aanpak en de can-do mentaliteit passen perfect bij mij. Ik krijg veel energie van de industry focus, de diversiteit aan klanten en projecten en ruimte voor eigen input en creativiteit.”

Matthijs Kuiper – Salesforce Consultant

Lees hier zijn verhaal

Related blogs