De consultant

“Ik wil samen met collega’s werken aan uitdagende Salesforce projecten"

Bij Talent Peaks helpen we onze klanten in de Staffing, Recruitment en Consultancy branche om hun end-to-end processen te optimaliseren dankzij Salesforce technologie. De combinatie van technisch inhoudelijke expertise en diepgaande branchekennis blijkt voor klanten een game changer. Onze consultants weten hen hierdoor namelijk haarscherp te challengen op zaken die cruciaal zijn voor hun specifieke business.

Naast de standaard Salesforce clouds implementeren we diverse ISV oplossingen, waaronder onze eigen award winnende app: Byner. Daarnaast zorgen we voor een vloeiende integratie met de back-office systemen zoals AFAS en Exact.

Wat bieden wij jou?

Talent Peaks heeft als missie: #WeHelpPeopleGrow. Daar steken we veel energie in. Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen in Salesforce. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand. Samen met jou stellen we een groeiplan op. Je kiest op welke Salesforce Clouds jij je het eerst wilt concentreren. En je maakt kennis met Byner, onze eigen app op het Salesforce Platform. Daarnaast werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling en neem je actief deel aan onze interne knowledge sharing sessies om elkaar op een hoger plan te brengen.

Wat ga je doen als Salesforce consultant?

Direct vanaf je onboarding werk je mee aan projecten, waarin je actief samenwerkt met collega’s, klanten en eventuele partners. We geloven in kennisverbreding, daarom zit je bij ons niet lange tijd fulltime op hetzelfde project. Soms heb je gelijktijdig meerdere projecten waarin je jouw kennis en energie ruimschoots kwijt kunt en kun je je uitleven in verschillende rollen.

Het zal je misschien verbazen, maar wij sturen niet op individuele utilization. Waarom niet? Wij geloven dat je alleen als team echt kunt excelleren en de cultuur kunt bouwen die ons heeft gebracht waar we nu staan. Bovendien kun je hierdoor putten uit een enthousiaste groep van ruim 30 collega’s die altijd klaar staan om je te helpen. Ben je benieuwd naar hun verhalen? Check dan de blogs waarin zij vertellen over hun carrière en projecten. 

Vanaf  na mijn studie werkte ik bij grote corporate consultant partijen. Ik was een klein radertje in het geheel. Grote projecten met een enorme scope en honderden teamleden. Een waardevolle ervaring, maar ik had behoefte aan uitdaging, een meer persoonlijke cultuur en de kans om mezelf te ontwikkelen zoals ik dat zelf wil. Bij Talent Peaks vind ik de perfecte combinatie tussen persoonlijke groei en direct impact kunnen maken voor klanten. Daar voel ik me heel goed bij.”

Diederik Verstraete – Consultant

Lees hier zijn verhaal

Laten we kennismaken

Dus heb je enkele jaren ervaring als Salesforce consultant, en wil je jouw kennis graag verbreden met een mooi groeipad? Ben je niet gefocust op individueel succes, maar ben je graag onderdeel van een enthousiast team? En wil je ons helpen om onze app Byner Europees op de kaart te zetten? Dan drinken we graag een kop koffie met je om nader kennis te maken.

Lees hier meer over Werken bij Talent Peaks. Mogelijke rollen voor jou:

  • Design Consultant
  • Business Process Expert
  • Project Manager
  • Scrummaster
  • Salesforce Consultant
  • Customer Success Consultant

We leren je graag kennen! Stuur het formulier in of neem contact op voor meer informatie

Roos Alberink
roos@talentpeaks.com
tel: 06 – 33 22 33 33

Kimberley Bertelkamp - Talent PeaksWat Talent Peaks uniek maakt, is de prettige, open cultuur en het enorme enthousiasme van het team om écht impact te maken met Salesforce. Dankzij onze korte lijnen kunnen we snel schakelen en er is volop ruimte voor eigen initiatief.

Kimberley Bertelkamp – Consultant

Lees hier haar verhaal

Mariska van de Velde - Talent Peaks“Ik heb altijd voor grote consultancy partijen gewerkt. Daar heb ik een hoop geleerd. Maar nu heb ik er juist behoefte aan om deel uit te maken van een klein, hecht team. We werken samen aan één doel en zijn betrokken bij het complete project. Daar krijg ik energie van. ”

Mariska van de Velde – Salesforce Consultant

Lees hier haar verhaal

Related blogs