De tech-fan

"Ik wil mij verder verdiepen in technologische innovaties, integraties en complexe projecten"

Bij Talent Peaks helpen we onze klanten in de Staffing, Recruitment en Consultancy branche om hun end-to-end processen te optimaliseren met Salesforce technologie. Hierbij draait het niet alleen om de bekende Salesforce Clouds. Wij implementeren verschillende ISV- oplossingen, waaronder Byner, een succesvolle app die wij in eigen beheer hebben ontwikkeld (!) Verder zorgen we voor een vloeiende integratie met de back-office systemen zoals AFAS en Exact en voeren we voor onze klanten custom development uit op de projecten als Flow niet meer voldoet.

Wil jij je helemaal uitleven in de techniek en klanten écht verder helpen met mooie oplossingen? Zoek je een mix tussen functionele consultancy en verdieping in technische vraagstukken (integratie en development). Bij ons kan je je helemaal uitleven.

Wat bieden wij jou?

Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om je verder te ontwikkelen in Salesforce. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand. Samen met jou stellen we een groeiplan op. Je kiest op welke Salesforce Clouds jij je het eerst wilt concentreren. En je maakt kennis met Byner, onze eigen app op het Salesforce Platform. Daarnaast werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling en neem je actief deel aan onze interne knowledge sharing sessies om elkaar op een hoger plan te brengen.

Wat ga je doen als Salesforce consultant?

We zetten in op kennisverbreding, daarom zit je bij ons niet voor lange tijd fulltime op hetzelfde project. Soms heb je gelijktijdig meerdere projecten waarin je jouw kennis en energie ruimschoots kwijt kunt en kun je je uitleven in verschillende rollen.

Onze ambities gaan verder: we willen voor onze klanten standaard integraties paraat hebben voor de bekende back-office pakketten. Waar configuratie stopt, maken we zo met ons development team in Wit Rusland die extra stap naar duurzame oplossingen voor de klant. Het zal je misschien verbazen, maar wij sturen niet op individuele utilization. Waarom niet?

Wij geloven dat je alleen als team echt kunt excelleren en de cultuur kunt bouwen die ons heeft gebracht waar we nu staan. Bovendien kun je hierdoor putten uit een enthousiaste groep van ruim 30 collega’s die altijd klaar staan om je te helpen.

“Ik help klanten hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. In de  Salesforce omgeving, maar ook daarbuiten. Door bestaande oplossingen te optimaliseren,  met externe systemen te integreren, maar ook regelmatig met custom development. Zo bouwen we samen aan een IT-landschap dat de doelen optimaal ondersteunt.”

Vincent Boots – Salesforce Consultant

Lees hier zijn verhaal

 

Laten we kennismaken

Dus heb je enkele jaren ervaring als Salesforce consultant en wil je jouw kennis graag (technisch) verbreden met een mooi groeipad? Heb je bovengemiddelde feeling met Flows en een stukje Apex? Ben je niet gefocust op individueel succes, maar maak je graag deel uit van een enthousiast team? En wil je deel uitmaken van het team dat Byner Europees op de kaart gaat zetten? Dan drinken we graag virtueel een kop koffie met je om nader kennis te maken.

Mogelijke interessante rollen voor jou:

  • Technical Consultant
  • Technical Design Consultant
  • Salesforce Developer

We leren je graag kennen! Stuur het formulier in of neem contact op voor meer informatie.

Frank Gielen, Managing Partner
frank@talentpeaks.com

“Ik help klanten met complexe multi cloud oplossingen en integraties met AppExchange partners en custom integraties. Vanuit vorige rollen werkte ik vaker samen met Talent Peaks. De klantgerichte aanpak en de can-do mentaliteit passen perfect bij mij. Ik krijg veel energie van de industry focus, de diversiteit aan klanten en projecten en ruimte voor eigen input en creativiteit.”

Matthijs Kuiper – Salesforce Consultant

Lees hier zijn verhaal

Related blogs