De consultant

“Ik wil samen met collega’s werken aan uitdagende Salesforce projecten."

Bij Talent Peaks helpen we onze klanten in de Staffing, Recruitment en Consultancy branche om hun end-to-end processen te optimaliseren dankzij Salesforce technologie. De combinatie van technisch inhoudelijke expertise en diepgaande branchekennis blijkt voor klanten een game changer. Onze consultants weten hen hierdoor namelijk haarscherp te challengen op zaken die cruciaal zijn voor hun specifieke business.

Naast de standaard Salesforce clouds implementeren we diverse ISV oplossingen, waaronder onze eigen app Byner. Daarnaast zorgen we voor een vloeiende integratie met de back-office systemen zoals AFAS en Exact.

Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen in Salesforce. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand. Samen met jou stellen we een groeiplan op. Je kiest op welke Salesforce Clouds jij je het eerst wilt concentreren. En je maakt kennis met Byner, onze eigen app op het Salesforce Platform. Daarnaast werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling en neem je actief deel aan onze interne knowledge sharing sessies om elkaar op een hoger plan te brengen.

Direct vanaf je onboarding werk je mee aan projecten, waarin je actief samenwerkt met collega’s, klanten en eventuele partners. We geloven in kennisverbreding, daarom zit je bij ons niet lange tijd fulltime op hetzelfde project. Soms heb je gelijktijdig meerdere projecten waarin je jouw kennis en energie ruimschoots kwijt kunt en kun je je uitleven in verschillende rollen.

Het zal je misschien verbazen, maar wij sturen niet op individuele utilization. Waarom niet? Wij geloven dat je alleen als team echt kunt excelleren en de cultuur kunt bouwen die ons heeft gebracht waar we nu staan. Bovendien kun je hierdoor putten uit een enthousiaste groep van ruim 30 collega’s die altijd klaar staan om je te helpen.

Dus heb je enkele jaren ervaring als Salesforce consultant, en wil je jouw kennis graag verbreden met een mooi groeipad? Ben je niet gefocust op individueel succes, maar ben je graag onderdeel van een enthousiast team? En wil je ons helpen om onze app Byner Europees op de kaart te zetten? Dan drinken we graag een kop koffie met je om nader kennis te maken.

Mogelijke rollen voor jou:

  • Design Consultant
  • Business Process Expert
  • Project Manager
  • Scrummaster
  • Salesforce Consultant
  • Customer Success Consultant