De Salesforce admin

"Ik wil mijn Salesforce expertise inzetten voor verschillende klanten en mij verdiepen in diverse cloud-oplossingen”

Talent Peaks is door Salesforce erkend als een Premium Niche Consulting Partner voor de Staffing, Recruitment en Consultancy branche in Europa. Daar zijn we trots op!

Customer Success is een belangrijke pijler in ons werk. Daarom kiezen wij voor een integrale aanpak van onze projecten. We beginnen met een grondige analyse van de huidige situatie en inventariseren doelen en wensen van de stakeholders. Pas daarna starten we met de implementatie.

Ook na Go-live kunnen klanten op ons rekenen. We adviseren hen actief over kansen, optimalisaties en de voordelen van nieuwe releases voor hun specifieke omgeving. Zodat we samen de digitale omgeving steeds een stukje beter maken. Zo fungeren we als extra sparringpartner voor de Salesforce admin bij onze klanten.

Wat bieden wij jou?

Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen in Salesforce. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand. Samen met jou stellen we een groeiplan op. Je kiest op welke Salesforce Clouds jij je het eerst wilt concentreren. En je maakt kennis met Byner, onze eigen app op het Salesforce Platform. Daarnaast werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling, neem je actief deel aan onze interne knowledge sharing sessies en kun je wanneer je maar wilt sparren met één van je ruim 30 collega’s.

Wat ga je doen als Salesforce consultant?

Natuurlijk blijft het niet bij theorie alleen. Direct vanaf je onboarding werk je actief mee aan projecten, waarin je samenwerkt met collega’s, klanten en eventuele partners. Veelal ben je end-to-end betrokken bij het implementeren van de diverse clouds, soms haak je tijdelijk aan om jouw specifieke kennis in te zetten. Nu eens neem je de lead, dan weer heb je een ondersteunende rol, maar altijd ga je voor maximale impact.

Laten we kennismaken

Heb je enkele jaren ervaring als Salesforce admin en wil je jouw kennis graag verbreden in een consultant rol? Of wil je jouw huidige rol verder uitbouwen en een diversiteit aan klanten helpen met de optimalisering van hun complexe Salesforce omgeving? We leren je graag kennen! Zullen we samen eens een virtuele kop koffie drinken?

Mogelijke rollen die bij jou zouden kunnen passen:

  • Customer Success Consultant
  • Design Consultant
  • Salesforce Consultant
  • Business Process Expert
  • Project Manager
  • Scrummaster

Roos Alberink
roos@talentpeaks.com
tel: 06 – 33 22 33 33

“Toen ik 5 jaar geleden startte bij Talent Peaks, had ik nauwelijks kennis van Salesforce. Ik heb mij direct ondergedompeld in verschillende implementatie en optimalisatieprojecten en mij tegelijkertijd verdiept in de technologie. Dat ging als een speer. Ik haalde steeds meer certificaten, ging al snel projecten leiden en inmiddels ben ik de senior van het team.”

Jort Roelink – Salesforce Consultant

Related blogs