Project Manager CRM / ERP

"Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om de project implementaties in goede banen te leiden en heldere afspraken te maken met de klant en ons eigen team"

Bij Talent Peaks helpen we onze klanten in de Staffing, Recruitment en Consultancy branche om hun end-to-end processen te optimaliseren met innovatieve Salesforce technologie. Onze combinatie van technisch inhoudelijke expertise en diepgaande branche/sectorkennis blijkt een game changer. Hierdoor weten wij klanten haarscherp te challengen op zaken die cruciaal zijn voor hun specifieke business.

Naast de standaard Salesforce clouds implementeren we diverse ISV-oplossingen, waaronder onze eigen award winnende app: Byner. Daarnaast zorgen we voor een vloeiende integratie met de back-office systemen zoals AFAS en Exact. Bij Talent Peaks geloven we sterk in het motto: ‘hire for personality, train for skills’. Deze aanpak is een belangrijke pijler van ons succes.

Hierbij zorgen we voor een gezonde mix tussen startende professionals en de mensen die de klappen van de zweep al kennen. Ervaren project managers die projecten van A tot Z kunnen laten draaien en op een professionele manier klant en collega meenemen in de gewenste richting. Professionals zoals jij.

Hans Post - Talent Peaks

Ik was al 12 jaar actief als zelfstandig Salesforce consultant, maar ik verlangde ernaar weer deel uit te maken van een lerende organisatie. Bij Talent Peaks draait het om mensen, kennis delen, plezier maken en elkaar helpen steeds beter te worden. Mijn kennis en ervaring kan ik nu inzetten om projecten te begeleiden en collega’s te laten groeien.

Hans Post – Consultant

Lees hier zijn verhaal

Wat bieden wij jou?

Talent Peaks heeft als missie: #WeHelpPeopleGrow. Daar steken we veel energie in. Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om je verder te ontwikkelen als project manager. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om je te verdiepen in de Salesforce wereld. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand.

Je kiest zelf op welke wijze jij je kennis wilt verdiepen en/of verbreden. Je kunt er zelfs voor kiezen Salesforce certificaten te behalen of jezelf tot Ranger te ontwikkelen binnen de Salesforce trailhead omgeving. Natuurlijk maak je ook uitgebreid kennis met Byner, onze eigen app op het Salesforce Platform. Naast je persoonlijke groei draag je actief bij aan de ontwikkeling van klanten en collega’s. On the job, maar bijvoorbeeld ook tijdens onze interne knowledge sharing sessies waarmee we elkaar naar een hoger plan brengen.

Als projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor de oplevering van een project. Je werkt nauw samen met sales voor de overdracht naar het projectteam en met de (lead)consultants die de oplevering van de afgesproken deliverables voor hun rekening nemen. Verder ben je verantwoordelijk voor de planning van de consultants, de opvolging van de voortgang van de oplevering t.o.v. budget en planning, het opvolgen van de uitvoering door de klant van taken en activiteiten binnen het project, identificatie van risico’s en het voorstellen en zelf nemen/leiden/aansturen van optimalisatie acties.

Natuurlijk laat jij je als Project manager heel comfortabel ondersteunen door Byner. Wij gebruiken onze eigen award winning app uiteraard ook zelf om onze eigen projecten van lead to cash te managen.

De project manager en sponsor bij de klant zijn jouw aanspreekpunten. Samen met ons team en dat van de klant ga je de uitdagingen van complexe, multi cloud projecten aan. Vaak zal je als projectmanager meerdere projecten gelijktijdig aansturen.

Samen voor succes

Het zal je misschien verbazen, maar wij sturen niet op individuele utilization. Weet je waarom? Wij geloven dat je alleen als team echt kunt excelleren en de cultuur kunt bouwen die ons heeft gebracht waar we nu staan. Mede dit heeft ervoor gezorgd dat je altijd kunt sparren met een enthousiaste groep van circa 30 collega’s.

We zijn een platte organisatie en juichen nieuwe initiatieven en ideeën toe. Dus als jij denkt dat een bepaalde propositie of technologie echt dé weg voorwaarts is, laat het horen! We hebben in het verleden al meerdere collega’s de kans geboden om zelf hun ideale rol vorm te geven, en dat willen we zeker ook voor jou doen. Bovendien houden we onze middle management laag graag zo beperkt mogelijk; onze experts weten zelf heel goed wat ze moeten doen om succesvol te zijn.

“Toen ik 5 jaar geleden startte bij Talent Peaks, had ik nauwelijks kennis van Salesforce. Ik heb mij direct ondergedompeld in verschillende implementatie en optimalisatieprojecten en mij tegelijkertijd verdiept in de technologie. Dat ging als een speer. Ik haalde steeds meer certificaten, ging al snel projecten leiden en inmiddels ben ik de senior van het team.”

Jort Roelink – Salesforce Consultant

Laten we kennismaken

Ben jij een ervaren Projectmanager met al heel wat succesvol afgeronde CRM en/of ERP trajecten op je teller? Houd je van variatie, uitdagende projecten en successen vieren met klanten en collega’s? We leren je graag kennen! Stuur het formulier in of neem contact op voor meer informatie.


Frank Gielen, Managing Partner
frank@talentpeaks.com

tel: 06 – 11 80 97 71


Lees hier meer over Werken bij Talent Peaks