(Aankomend) Digital Marketeer

"Ik wil zelf concreet bijdragen aan de groei van een bedrijf. Zowel in cijfers als in kwaliteit"

We groeien hard en om onze (internationale) ambities waar te maken hebben we jou nodig! Als (aankomend) Digital Marketeer gaan we jou leren hoe je het maximale haalt uit onze database vol waardevolle klanten en leads. Heb je de eerste ervaringen al met marketing gehad en ben je klaar voor de volgende stap? Dan gaan we graag samen met jou communities uitbouwen op basis van gepersonaliseerde journeys.

Je bent altijd op zoek naar beter en slimmer en we leren je om harde data om te zetten in waardevolle inzichten. Zodat we precies weten aan welke knoppen we moeten draaien voor meer leads, een hogere conversie en duurzaam engagement. Tenslotte zit je niet graag stil en help je collega’s bij de organisatie van bijv. events en webinars.

Wij hebben ambitieuze doelen en zijn altijd op zoek naar manieren om het nóg beter te doen. Meer klanten, meer impact, meer kwaliteit en meer plezier in wat we doen. Met jouw inzicht, oog voor detail en focus op resultaat speel jij hierin een cruciale rol.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het verrijken (perfectioneren, segmenteren en uitbouwen) van onze database in Salesforce Sales Cloud CRM
  • Je doet het end-to-en projectmanagement van campagnes rondom leadgeneratie en customer engagement met behulp van onze Marketing Automation tool Pardot
  • Je analyseert relevante data en resultaten van acties en campagnes en initieert continue optimalisaties
  • Je coördineert de organisatie en activiteiten rondom events en externe inspiratiesessie
  • En je wordt de spin in het web bij het bouwen en onderhouden van een actieve community waarin experts, klanten en partners in de staffing, recruitment en consultancy zich on- en offline met elkaar verbinden om samen verder te groeien

Jouw team

Als Digital Marketeer maak je deel uit van een gedreven commercieel team dat zowel werkt voor Byner als voor Talent Peaks en bestaat uit de commercieel managing partner, een solution engineer, twee accountmanagers, een digital marketeer en een content marketeer. Sales en marketing staan uiteraard continu in verbinding met onze collega’s, klanten en partners en experts in onze niche industry.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een achtergrond in de arbeidsbemiddeling en kent de uitdagingen van onze klanten
  • Je hebt jouw eerste werkervaring opgedaan in Marketing en bent een absolute fan van tech
  • Je bent analytisch sterk en hanteert een gestructureerde, proactieve manier van werken
  • Je bent een echte aanpakker en je hebt een enorme drive om impact in de markt te realiseren
  • Je bent flexibel, enthousiasmerend en schakelt gemakkelijk tussen verschillende partijen
Team Talent Peaks-Byner Web.JPG

Meer over Byner

Talent Peaks is het consultancy label van onze organisatie. Daarnaast hebben we onze eigen app: Byner. Byner is een app die organisaties in uitzenden en detacheren een end-to-end platform biedt voor sales, recruitment en talent en customer engagement.

Vanaf het allereerste begin geniet Byner veel belangstelling in de markt. Vrijwel direct na de lancering van de app sleepten we al de prestigieuze Recruitment Tech Award in de wacht voor de meest innovatieve tech-tool voor Staffing & Recruitment. Een echte winner met nog veel moois in het verschiet.

Wat maakt het extra leuk om bij ons te werken?

We hebben alles in huis voor succes. Een unieke app op Salesforce, een hecht team met gedreven professionals, een groeiende klantenkring, continue innovaties en een hoogwaardig partnernetwerk.

Plezier en succes gaan bij ons hand in hand. Dat maakt ons gelukkig, creatief en verbonden met elkaar. In onze platte organisatie kun je lekker snel schakelen om maximaal impact te maken.

Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en volop kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Om jou te helpen groeien in je rol krijg je één-op-één coaching on the job van een ervaren digital marketeer. Zodat je lekker snel up-to-speed bent en helemaal vertrouwd raakt met toonaangevende technologie als Salesforce CRM en Marketing Automation.Een gezonde balans tussen werk en privé is ons veel waard, dus kun je werken waar en wanneer je wilt. We doen er alles aan om jou te laten shinen.

Lees hier meer over Werken bij Talent Peaks

Laten we kennismaken

Ben jij klaar voor de volgende stap? We leren je graag kennen! Stuur het formulier in of neem contact op voor meer informatie.

 

Joram Timmerman, Managing Partner
joram@talentpeaks.com

tel: 06 – 14 40 72 50